A HOLTAK KÖNYVE III. KÖTETE

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Olvasóim! Örömmel tájékoztatom Önöket a Holtak könyve III. kötetének megjelenéséről. Természetesen ebben a kötetben is az ősi Nílus-parti teremtéstörténet ősmagyar nyelven írott hieroglifáival találkoznak.

Az első két kötet gondolatai a test és a lélek szétválásának nehezen kibontható leírásával folytatódik, melynek számos részlete a keresztény miserend és hittételek között is megtalálható. Értesülünk az ún. Nyolcak-Ogdoad szerepéről, a Jó lélek tiszta kútjáról, a folyó jótékony áradásáról, azaz az Út az Igazság és az Élet eléréséhez vezető Keresztútról! Megismerkedünk a vörös festékkel kiemelt ősi imákkal, és megdöbbenve állunk az idők végezetéről szóló ősi hittételek borzalmai előtt.

Külön figyelmet érdemel az Égen-adó – Génadó gondolatkör helyes értékelése is.

Mélyebb ismeretekkel gazdagodunk nyelvünk őse lélegzetelállító szerkezetének eddig feltáratlan, egyedülálló részletei, a lélek, a szól, az áradás, az örök élet lehelete stb. ősi fogalmaink hieroglifákkal írt értelme és megbonthatatlan szerves egységének olvasásakor.  

 A harmadik kötet az első két kötet szerves folytatásaként színes képekkel és illusztrációkkal gazdag 350 oldalas feldolgozása a számozott könyvek korlátozott példányszáma miatt csak a terjesztőnél kapható, ill. megrendelhető:

Aquincum Express Bt.

H-1031 Budapest, Keve u. 51.

tel: (36-20) 98 27 104

ferenc@gebauer.hu

ISBN 978-615-01-2851-1

A könyv ára 16900 Ft+postaköltség.

A könnyebb eligazodás érdekében a könyv első sorait az Előszó a III. Kötethez ide kattintva már most is olvashatják.

A könyv tanulmányozásához sok örömet és bölcsességet kívánok.

Tisztelettel Borbola János

Működteti a WordPress.com.

Olvasson többet hasonló témákban Borbola Jánostól!

Iratkozzon fel most hogy tovább tudjon olvasni es a régebbi cikkekhez is hozzáférjen.

Tovább olvasás