LECTORI SALUTEM!

A Nílus-parti hieroglifák kép és hangértékének beható tanulmányozása meglepő felismeréshez vezetett. Több ezer jel értelmes, magyar nyelvű olvasása alapján megállapíthattuk, hogy az egyiptomi hieroglifákat csak magyarul lehet teljességükben, átértelmezés nélkül hangzósítani, azaz közvetlenül olvasni. Az így feltáruló, eddig félreismert ősi szó- és hangrend elképesztő mélységeket tárt elénk.

Kutatása nemcsak az akkori hitvilág, a hajdan volt matematika és geometria ismereteit, dogmatizált tételeinek újraértékelését vonta maga után, de nyelvünk ősének, kivált szókincsének és szerkezetének megismerése mellett  az egyetemes kultúrtörténet tárházát gazdagítja.

Az alábbi  írásainkban, tanulmányokban, de az előadásokban és a látványos DvD-kben is a közvetlen olvasáshoz szükséges alapokat, bizonyítékokat fektettük le. Mindez a jövő kutatásaihoz nyújt útmutatást, segítséget. 

Hatalmas feladat előtt állunk, hiszen egyedül ránk – magyar anyanyelvűekre – vár a Nílus-parti képírás valós tartalmának elolvasása, az ősi teljességében mindmáig ismeretlen kultúra feltárása. A megoldás kulcsa a kezünkben, a kapu tárva-nyitva… 

Honlapunk tanulmányozását elsősorban az előítéletektől mentes, gondolkodni kívánó társaink figyelmébe ajánljuk.

Motto: merj gondolkodni, hiszen a bemutatott eredményeink valóságtartalmát ma már nem hinni, hanem tanulmányozni, ill. belátni kell. 

Működteti a WordPress.com.

Olvasson többet hasonló témákban Borbola Jánostól!

Iratkozzon fel most hogy tovább tudjon olvasni es a régebbi cikkekhez is hozzáférjen.

Tovább olvasás