Borbola János

A Holtak könyve I.

Borito 9

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Olvasóim!
Örömmel értesítem Önöket a legújabb könyvem megjelenéséről. Címe a Holtak könyve, mely a hasonló néven közismert Papirusz Ani ősmagyar nyelven olvasott változatának első kötete. Mint azt a borító hátoldalán is követhetik Ozirisz/JeSzU és a Kilencek eredeti nevéről, a halottak megméretésének valós történetéről, valamint a „menjek országába” irányító ítélet ősmagyar nyelvű hieroglifáiról nyújt pontos képet.
Újabb bizonyosságot nyert, hogy anyanyelvünk és az attól elválaszthatatlan magyar észjárásunk mellett ősi hitünk elemeit és szokásainkat is a Nílus-parti kultúrától örököltük.
A tekercs kezdő oldalainak színes képekkel és illusztrációkkal gazdag 320 oldalas feldolgozása a számozott könyvek korlátozott példányszáma miatt csak a terjesztőnél kapható, ill. megrendelhető:
Gebauer Pharma Kft, H-1031 Budapest Keve u. 51, tel.: (36-1)2421673. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A könyv ára 7900 Ft+postaköltség.
A könyv tanulmányozásához sok örömet és bölcsességet kívánok.

 

Tisztelettel Borbola János

 

A könyv bemutatóját  szeptember 29-én, pénteken, 18-20 óráig tartjuk. Helyszín: TIT Stúdió Egyesület, 1113 Budapest, Zsombolyai u. 6.

A jegyek elővételben is kaphatók: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Információ, jegyvétel: 20/312-5925. A belépő ára 1000 FT.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Lásd még az alábbi videót: Ozirisz nyomában